Årsmöten

Årsmöte 2020

lördag 7 november endast via zoom!

Varmt välkomna!


Hej alla medlemmar,
Det har äntligen blivit dags för årsmöte med tillhörande studiedag.
I år har vi i styrelsen beslutat att man kan delta antingen livs levande på Kungl. Musikhögskolan (KMH) eller om man hellre önskar, på zoom (en länk skickas ut till dem som anmäler sig).
På grund av stränga restriktioner kring smittspridning kan endast 21 personer delta på plats, så först till kvarn gäller för att kunna deltaga på KMH.
Och inte blir det heller två dagar som tidigare utlovats då flera aktiviteter på grund av upphovsrättsliga skäl eller begränsat antal personer i lokaler omöjliggör detta. Så förhoppningsvis en liten men naggande god variant denna gång!
Anmälan görs på info@sstpf.se eller sms till telefon 0739-862851. Vänligen skriv namn och eventuella allergier eller andra specialönskemål om kost.
VARMT VÄLKOMNA!


PROGRAM

Årsmöte och studiedag lördag 7 november 2020


Obs! Dagen börjar för alla deltagare via zoom kl 10.00!


(På KMH öppnar vi dörrarna kl. 9.30 för kaffe och hembakat och för zoomdeltagare börjar dagen kl. 10.00.)
Det blir en halvdag denna gång – att sitta i möte framfördatorn längre brukar vara rätt tröttsamt.
Kl. 10.00- 11.00 kommer Ann-Sofie Paulander och talar om mental träning och scenskräck. Ann-Sofie är lektor i musikterapi på KMH och disputerade 2011 med avhandlingen Meningen med att gå i musikterapi – en fenomenologisk studie om deltagares upplevelser.
Kl. 11.20 -12.20 blir det ett artistporträtt av sångerskan Hillevi Martinpelto. Hillevi debuterade i rollen som Madame Butterfly på Kungliga Operan och har därefter haft en stor sångarkarriär som tagit henne till operascener och konserthus i Los Angeles, Chicago, Paris, Berlin, Tokyo och Hongkong bland annat. Hillevi blev utnämnd till hovsångerska 2006 och är också medlem i Kungliga Musikaliska Akademien. Isamtal med Anette Stridh berättar Hillevi om sitt sångarliv och vi får ta del av flera av hennes många inspelningar.
Kl. 12.20 Lunch (lunch-macka)
Kl. 13.15 – 14.30 Årsmöte
Denna gång bjuder vi på allt, det vill säga programinnehåll, fika och lätt lunch.
Hoppas vi ses!

Årsmöte 2020 med studiedag

lördagen den 7 nov!

På grund av covid-19 så begränsas antalet deltagare på musikhögskolan till 20 personer, inklusive styrelsemedlemmar och föredragshållare.

Det kommer finnas en möjlighet för övriga och den som önskar att deltaga via Zoom.

Vi hoppas på en intressant och trevlig samvaro trots allt!

Varmt välkomna!